shop till you're (Singa) poor!!!
Daar waren we weeren op het moment zitten we in Brunei. KASTEN VAN HUIZEN!

We zijn nog een tijdje op Tioman gebleven omdat het ons heel veel moeite kostte om daar weg te gaan

Na twee weken Tioman gedag gezegd. Je kan niet eeuwig blijven hangen op een verlaten eiland als je geen werk hebt, dat wordt toch saai uiteindelijk. Als we wat om handen hadden gehad waren we zeker langer gebleven. Afscheid genomen en de boot gepakt. 's avonds in Mersing zijn we naar goedkope tickets gaan zoeken, het werd..........................(spanning opbouwen).................Borneo!!! Dus eerst naar Singapore. Wow, the sky is the limit! Wat een hoge, moderne gebouwen.En winkelcentra!!! Niet te geloven. Schoenenwinkels, verdiepingen hoog. Konijn en Nat (beide schoenenfanaat) waren hier compleet uit hun dak gegaan! We hebben hier heel goedkoop een goede laptop aangeschaft, hadden we toch nodig voor Australie. Vandaar zijn we met twee zweedse dames (die toevallig hetzelfde vliegticket hadden) verder gaan reizen door Borneo.
Vandaag zijn we aangekomen in Brunei. Ik wil niet in de herhaling vallen maar; KASTEN VAN HUIZEN

Dat was het wel weer. We gaan verder reizen in Borneo en de hoogste berg in Azie beklimmen (slik), duiken en oerang oetangs bekijken.
Tot snel, bis balt, Jel en El
Wauw....wat weer een verhaal!!!
Ik ben een trouwe lezer van jullie avonturen. Echt helemaal geweldig wat jullie allemaal zien en meemaken. Moet ik misschien toch nog maar es een x gaan reizen... Na NwZeeland kriebelt het wel weer.
Ik wens julie nog héééééél veel plezier, geniet ervan!
Groetjes, Gien
Dag lieverds,
wat weer een geweldig verhaal. En lijkt me zo heerlijk om gewoon te kijken wat goedkoop is en wat jullie leuk lijkt om heen te gaan. En gert zal jaloers op jullie zijn dat jullie in Borneo oerang oetans gaan kijken! (ik trouwens ook). Geniet ervan en we spreken/mailen elkaar snel weer!
Dikke zoenen
Oi oi oi,
djeez, echt bizar dat jullie nu nog altijd aan het rondtrekken zijn doarzoat. mijn gedachten gaan soms terug naar mijn tripje, die nu alweer zo ver weg is. jullie nog al die tijd daar. wauw!
well vooral veel stoer kijken en toffe pasjes maken!
wot wooot...... in the but!
Ellen, hou je Jelmer in de gaten met die 2 zweedse dames?
Groetjes Evert en lytse Jildert.
Hoi hoi, Jelmer nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Gelukkig heb je kunnen genieten van een heerlijke taart zo te zien! Oerang oetangs kijken.......oh lijkt echt helemaal super en zal het ook vast zijn. Ben erg benieuwd naar jullie verhalen! groetjes!