Jelmer en Ellen op reis

Exploderende kakkerlakken en vuurwerk!

Laughing
Hallo iedereen!!!

En toen was het alweer 8 januari.....de tijd vliegt en we kunnen bijna niet geloven dat we over twee maanden alweer in Nederland zitten. We hebben net wat geskyped met mensen en hebben dikke pakken sneeuw gezien!!! Kerst en nieuwjaar zijn alweer voorbij..... maar nogmaals:

VOOR IEDEREEN EEN GEZOND EN MEGAGELUKKIG 2010!!!!

Hebben jullieeengezellig oud en nieuw gehad? Iedereen nog tien vingers en tien tenen? Wij hebben een geweldig oud en nieuw gehad. We zaten met een groepjein een park met uitzicht over water en deskyline van Sydney.Het zat vol met jongeren en het was een beetje een festivalsfeertje. Iedereen nam spullen mee en we zaten er de hele dag tot de jaarwisseling. Tegen middernacht vonden we een plekje helemaal vooraan op een rots. Het enige wat we zagen was water, de skyline van Sydney en een overdonderend vuurwerk, geweldig mooi!!! En het werd nog bijzonderder toen we drie uur voor de jaarwisseling een telefoontje kregen van Sabine, de zus van Jelmer, ze was bevallen van haar derde kindje; Meike Brecht, supernieuws! We hebben haar al bewonderd op de skype. Daarvoor zijn er ooknog twee andere popjes bijgekomen. Sander en Nat hebben kleine Jort gekregen en Roy en Aniek kleine Yfke. Heel mooi nieuws en heel bijzonder, iedereen is gezond! En bij deze nog een keer:

GEFELICITEERD EN HEEL VEEL GELUK!!!

We hebben ondertussen een aantal weken met Ronald en Kathrin gereist, heel gezellig om weer bij te kletsen. Met hen zijn we vanuit Brisbane vertrokken en doorgereist naar beneden toe.We hebben ze later weer ontmoet in Sydney om samen oud en nieuw te vieren. Na Ronald en Kathrinhebben we Inge, Jelmers zusje opgepikt, daar zijn we nudrie weken mee aan het reizen.Met oud en nieuw kwam er nog een vriendin van Inge bij ons logeren, Eva, hardstikke leuk. We hadden haar al eerder in Brisbane te slapen gehad. Eergister zijn we in Melbourne aangekomen. En we zijn druk aan het bellen, internetten en skypen. Oz is zo uitgestrekt en zo groot dat we regelmatig geen bereik hebben. De helft van de tijd zitten we in de bush-bush in een national park, en dan zit je echt afgelegen. 's avonds drinken we goedkope kartonnen pakken wijn en zijn we druk Yathzee aan het spelen, het is hardstikke gezellig. Ook hadden we de eer in het prettige gezelschap van kakkerlakken te verkeren. Je komt er hier bijna niet onderuit, al hou je het nog zo schoon. We hebben een insektenbom gehaald in de supermarkt. Die moesten we in Lummetje plaatsen en afsteken en dan alles potdicht doen en twee uur later weer openmaken en door laten luchten, ik kan je vertellen; zo'n bom doet zijn werk wel!

Inge vind het trouwens heerlijk om mensen af te kraken in het nederlands! Zo liep er gister een vrouw langs ons heen in de bus en ze zei hardop; sommige mensen zijn ook echt niet modieus!!! Vervolgens ging de vrouw met haar kindje achterin zitten en ze zei tegen het kindje: Wil je een peer? Hihi!!!

Ons program??? Tot 3 februari zitten we nog in Oz. We eindigen in Perth en gaan proberen Lummetje daar goed te verkopen (snif, snif). Daarna vliegen we door naar Bali, zes weken indonesie. Waarschijnlijk 11 maart komen we aan in Nederland. 15 maart heb ik alweer een sollicitatie, jaja, het normale leven gaat weer beginnen! We staan al een tijdingeschreven bij de woningbouw en patrimonium, maar wie nog iets voor ons weet in Groningen, we houden ons aanbevolen!

We wensen iedereen nog veel sneeuwpret!!!

LIefs Jel en el

Reacties

Reacties

Simone Schmutzler

Lieve Ellen en Jelmer, ofwel El&Jel,

van harte een gezond en gelukkig 2010 voor jullie gewenst. Geniet nog van de laatste weken vrijheid en warm weer. Het gaat dit weekend echt guur worden hier.
Wat vliegt de tijd toch voorbij. Jel, kom je bij ons terug te werken??
Hidde is helaas net weg. Maar ja, anderen die van hem mogen genieten zijn dus weer heel blij! Zo gaat dat...
Geniet van het buiten leven, dat is het ergste van op umcg OK's werken, donkere spelonken en in de winter het idee dat je een mol bent.
Knuffel en tot gauw,
Simone

Dennis en Vrony

Jelmer van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Een zonnige 29e geboortedag? In ieder geval vast beter dan het vieren van je verjaardag met het weer van NL! Helaas ook in NL geen witte verjaardag... maar zoals gewoonlijk een grijze dag met een hoge vochtgehalte...

Have fun!

Greetz, Dennis en Vrony

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!