Jelmer en Ellen op reis

Bangkok!

Even een internetcafe opgezocht om te laten weten dat we heelhuids zijn aangekomen, ondanks dat Ellen douaneproblemen heeft gehad. Heel handig om je toilettas in de handbagage te doen. Ze behandelden me alsof ik 20 potentiele bommen in mijn tas had

Frown
. Maar alles is goed gegaan en we zijn net een beetje de buurt aan het verkennen, heerlijk!!!! Alles leeft lekker op straat en het is heel gezellig. Paar biertjes gedronken met een Engelse jongen en een Zweeds meisje die we in de bus hadden ontmoet. We zijn bang dat we niet zo foto makerig zijn aangelegd maar we gaan ons best doen!

Toedels vanuit het warme zonnige bangkok!!!!!!

p.s: Lieve vriendinnetjes,heel erg bedankt voor het leuke boekje, heb het gelezen toen ik moest wachten bij de overstap.

sabine

Hoi hoi,

Jullie zijn dus in Thailand. En zoals we jullie kennen met enige tamtam, we weten niet beter!

Maar lieve Jelmer en Ellen geniet ervan!
(Jeske was wel wat verdrietig uit school, nu zijn ze echt weg)
Tot mails, veel liefs Sabine

Simone

Mooi te lezen dat jullie toch de douane door mochten! Ja, Bangkok is druk en gezellig.
Geniet ervan!

lieve roetjes,
Simone

joost

joehoeeee

eem de groeten van mij

wat een stad niet. ben je al versierd door een she-male jellmert...?

ik zeg de groeten en tot moi

tik maar aan

Dennis en Vrony

Niet zo slim van Ellen nee, maar ja, van ervaringen kun je leren! Gelukkig zijn jullie heelhuids op jullie bestemming aangekomen! Geniet lekker van jullie reis!
Heb je al lekker geshopt op de Khao San Road, Ellen?

Wij wensen jullie een hele goede reis en denk om de camera, vooral in Vietnam ;-)!!!

Greetz!

Smiegel

Dag lieverds,

Wat een heerlijk begin! Laten we de trend voortzetten van dingen die mis gaan, voordat we op de bestemming zijn, haha! Hebben jullie al insecten gegeten? Nou, heel veel plezier en geniet ervan!

Dikke zoen Smiegel

Ps Lieve Ellie, super bedankt voor je lieve kaart! Pien heeft hem gisteren gegeven, was er helemaal stil van... Echt heel lief dat je daar nog aan gedacht hebt!

Brechtsje

Hi Jelmer en ellen

Heel veel plezier op jullie avontuur en geniet er van!!!!!
Ik hoop dat het de tijd van jullie leven wordt!

dikke tut Brechtsje